perjantai 18. kesäkuuta 2010

Sorry!

Tossa valtavan saadon yhteydessa luiskahti noi kaksi edellista tekstia, Volgan varrella ja Lammin tuulahdus Etela-Venajalta vaaraan jarjestykseen, minka ehka nokkelimmat jo huomasivatkin...

8 kommenttia:

  1. On tullu Helenan tekstarit perille, mutta vastaukset sinne ilm. ei. Tiliasiat ok. Ylimääräistä ei oo menny. Tuoreessa Mondossa oli muuten hieno kuva ja kuvaus "salaisesta laaksosta himalajalla". Kirgisian uhriluku arviotu nousevan tuhansiin...koita jussi hillitä hinkuasi barrikadeille.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20.6.10

    OK, mun puhelimessa sit varman joku vika, en oo saanu yhtaan viestia. Juha vois koittaa viela lahettaa ku sunki puhelin on joskus vahan tokkiny:) Pitakaa Mondo hyvassa tallessa!
    Jussi puristaa vallankumouksellisesti tuolin kahvoja.
    H&J

    VastaaPoista
  3. OK, mun puhelimessa sit varman joku vika, en oo saanu yhtaan viestia. Juha vois koittaa viela lahettaa ku sunki puhelin on joskus vahan tokkiny:) Pitakaa Mondo hyvassa tallessa!
    Jussi puristaa vallankumouksellisesti tuolin kahvoja.

    VastaaPoista
  4. Hola

    Landskronassa, telakassa toista viikkoa. Tuttu mesta, eiks je? Aurinko paistaa ja duunia riittää. Saas nähdä kauanko täällä vielä vierähtää, kaikki kraanat ovat nääs kaijalla. Törni kestänee kuitenkin heinäkuun loppuun. Köpiksessä kävin heittämässä femmat Jennican kanssa..

    Nauttikaa, ja jatkakaa kirjoittamista. Tätä on ilo seurata, nyt kun botskillakin on netti.

    - JeiJei

    VastaaPoista
  5. Hellu, oot sitten Liikuntakerho ry:n hallituksen jäsen ja yhdistyksenkin varsinainen jäsen. Jäsenmaksu vuonna 2010 on 15 euroa. Kaikki halukkaat kannatusjäsenet saavat myös maksaa samaisen summan ja näin pääsevät tukemaan hienoa liikuntaharrastusta!

    Täällä juhannus kolkuttaa ovella, merivesi on jäätävää ja pitkään aikaan paistaa aurinko edes vähän... Henna muuten voitti liikuntakerho ry:n kesäleirin, mutta ei tarvii hehkuttaa.

    VastaaPoista
  6. Hyvää Jussia iloiselle sancaille. Uittamon tukijoukot ovat lähdössä tavanomaisen kauheella hässäkälla viimeiseen nauvon lossiin tähdäten kohti juhannuksen viettoa anaparteksella. Reissusta ei tule varmaankaan yhtä raju kuin silloin, kun iloinen sancai oli mukana, mutta innolla lähdetään kuitenkin. Ollaan muuten tekstitelty sekä Jussin, että Helenan kännykkään sekä Juhan, että ak:n kännykästä, mutta ei taida yhteys toimia. Nautiskelkaa. Ä, J et L ja juuri 5 tonnia käteistä mukanaan tuonut iso pikkuveli T (sai auton myytyä).En ole muuten koskaan nähnyt noin isoa nippua rahaa.

    VastaaPoista
  7. JuiCe!

    Hyva hyva et hommii riittaa ja Landskrona on ihan lungi paikka. Hyvaa myohastynytta nimipaivaa.

    Aijal on sit aika pitka torni jos yhtaan laskuisssa pysyn. Keep the flag up.

    Tanja&Juha!

    Ei tarvi Juha rupee saataa mitaan saatiin ite homma skulaa. Ja hyvaa jussia sinne nyt loppuuu aika...

    VastaaPoista
  8. Simppa!
    Ma hoidan jasenmaksun heti ku tuun, eli ei ihan pian:) Onnittelut Hennalle! Mita kuuluu hallituksen jasenen tyonkuvaan? Ma kulutan kylla taalla myos ahkerasti kaloreita, kohta mennaan vuorille vaeltaa... Pitakaa hiki pinnassa! MM-kisaliput kiinnostais kans, laitoin sul mailii.

    Uittamo! Hyvaa purjehdusta, viestit ei tuu, et ei kannata enaa niihin tuhlaa rahaa. Tomppa! ala tuhlaa heti kaikkea ja hyvaa synttaria!

    VastaaPoista