sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Tilannekatsaus

Huomenna toivottavasti saadaan Tadzikistanin viisumit ja ehka myos GBAO-luvat vuoristoon. Viikon paasta maanantaina toivottavasti saadaan LOI (Letter Of Invitation), jonka jalkeen on mahdollista hakea Uzbekistanin viisumia. Kaksi paivaa sen jalkeen pitaa poistua maasta. Katsotaan kuinka kay, jos hyvin niin lahdetaan junalla Uzbekistaniin, jos vain vahan huonosti niin lennetaan Uzbekistaniin, jos tosi huonosti niin mennaan Kiinaan.

Astana joudutaan jattamaan valiin, juniin on kahdeksan paivan jonot. Paakaupungin loistoa koitetaan korvata vuorilla, kanjonilla ja kauniilla jarvilla.


Ja viela tarkein: ILOINEN SANCAI ONNITTELEE ALEKSIA HUIPPISUORITUKSESTA!

2 kommenttia:

  1. Laitetaan molempiin blogeihin sama kommentti kun en tiedä kumpaa nyt ensin luette:

    Anteeksi kun kommentointi (ja lukeminen) on jäänyt näin myöhäiseen... Ihanasti Helena kirjoittaa ja hurjan hienolta kuulostaa reissunne! Pysykää turvassa ja hengissä siellä! Täällä Suomessa aurinko paistaa (ja porukka jaksaa tietysti valitaa helteestä) ja mulla pakki kasvaa. Tyyppi on jo reilu kilonen ja vielä pitäisi muutama kilo saada kasaan tulevien noin 10 viikon aikana. Töitä on jäljellä vielä viitisen viikkoa ja millään ei jaksaisi... Kumpaa blogia nyt pääosin siis päivitätte? Kartta on kiva toisessa mutta tässä on luettavuus ehkä hieman parempi.

    Haleja molemmille!!!

    VastaaPoista
  2. Hei, ei mitaan hataa, sul on varmaan kuitenkin tosissaan mietittavaa sen pakkis kanssa ;)

    Ei muuta ku tsemii taalta molemmilta viimeseen oh, puristukseen.

    Niin ja hyva et kaikki on mennyt hyvin. Tullaan sit melkein suoraan HKI-Vantaalta moikkaa teita. Ja se on lupaus.

    Pyritaan paivittaa nyt molempia just sen takia ku molempi parempi. Travelpod vaan toimii varmemmin taalla ku blogger. Almatys tosiaan yks nettikahvila mis taa blogger skulaa.

    Haleja kanssa taalta sinne.

    ps. Kyl meitsiki o parit lapat skriivannu...

    VastaaPoista